KENT.SALON Pro - Професионални четки и гребени за коса

KENT.SALON Pro  - Професионални четки и гребени за коса


ЖЕЛАНИЕ. МЕЧТА. ВИЗИЯ.

 Като кулминация на нашият 235 годишен опит в производството на най-съвършените четки за коса в света, нашите дизайнери и майстори откриха, скицираха, разработиха проекти, изработиха мостри, тестваха и произведоха завършена гама от професионални четки за салон. В нашия стремеж към съвършенство, не сме пестили време, средства и усилия. всеки детайл и дизайн е функционален и с конкретна причина. Това не са обикновени четки за коса. Те са четки с цел, прецизност и автентичност. Добре дошли в едно ново ниво за съвършенство. 

 

ВСЯКА ЧАСТ  ИМА СВОЯ  ИСТОРИЯ.

 Ергономичната дръжка е направена така, че да пасва за всяка ръка и дава усещането за устойчивост и лесен захват. Шестте хромирани пластини в горната част на дръжката са перфектен баланс между дръжката и иглите за разресване, като дават възможност да боравите с четката лесно, без компромис в стабилността и техниката. Долната част на дръжката е изработена така, че да прави разделянето на косата и прехвърлянето на кичури лесно и безпроблемно. Металната част е създадена от стомана за да балансира перфектно тежестта на самата четка. Инкрустирана с логото на Kent.Salons, добавя изключителност, майсторска изработка и безспорно качество.

Това не са просто четки за коса, това са прецизни инструменти за теза, които търсят съвършенство в продуктите, които избират.

 

 

KENT.SALON КЕРАМИЧНИ ЧЕТКИ

 

Металните глави на нашите керамични четки са покрити с дълготраен, специално изработен керамичен слой, който има възможността да се нагрее бързо. Разнася топлината равномерно и я задържа по-дълго време за по-бързо изсушаване и прецизно стилизиране. Избрали сме 4 размера диаметри за да посрещнат изискванията на всеки стилист, давайки възможността да работи с тях върху всякаква дължина на косата. Накъдряне или изправяне, найлоновите снопчета ще държат косата колкото е необходимо, и след това ще я освободят без да се закачат в нея. 

 

KENT.SALON ЧЕТКИ ЗА РАЗРЕСВАНЕ

 

Класически, по-големи четки с овална форма. Ако професионален стилист трябваше да избира да има само една четка, вероятно щеше да избере такава с гумена мека възглавничка и естествен косъм. Нашите четки са изработени само от качествен ръчно обработен естествен косъм и топлоустойчива подложка. Голямата глава на четката е балансирана с по-къса дръжка за по-добър контрол и движение при стилизиране на косата, било то тупиране, изправяне на косата чрез сушене и всякакви други експерименти. Четката е важен и вдъхновяващ инструмент към вашата колекция. 

 

KENT.SALON  ЧЕТКА ЗА РАЗРЕСВАНЕ

 

Две широки четки – едната с тесни найлонови игли с топчета за разресване и изправяне, другата с дебели заоблени игли за разресване на сплетена или мокра коса. Две тесни четки , по- тънката версия на предните две, проектирани за коси със средна дължина и са идеални за пътуване, в случаите когато е важно да се съобразите с размера на вашия несесер. 

 

KENT.SALON  ЧЕТКИ ЗА СТИЛИЗИРАНЕ

 

Извита четка с отвори

Това е единствена по рода си четка в цял свят. Подобна като дизайн на четката с отвори и игли за салони – съставена от 50 пластични формовани игли в комбинация с естествен косъм върху извита огъваща се основа с отвори. Формата на четката следва естествената форма на главата за лесно и идеално разресване. Естествения косъм прави косата гладка, чиста и лъскава. Идеална за изсушаване, придаване на обем или нежно разресване. Намалява времето за сушена и не дърпа косата. 

Четка с отвори

Главата на тази фантастична четка за коса е изработена така, че да няма остри линии с които да драска или наранява скалпа. Дизайна със седем отвора позволява на въздуха да достигне до корените като така спестява време при сушенето и контролира заплитането и позволява лесното стилизиране на косата. 

Четка за тупиране

Перфектен инструмент за оформяне и в създаването на обем чрез тупиране на дълга коса. Излята в един калъп от топлоустойчив материал, четката е оформена с лека извита форма за лесно боравене. Долната част на четката е оформена за лесно разделяне и оформяне на кичурите. Направена от 3 реда подсилен естествен косъм за лесно тупиране. Извивките на формата на самата четка следват тези на главата, за лесно боравене. 

Незаменим инструмент за тези, който искат да имат фантастична коса.


Няма добавени продукти в тази категория.